Immersiivistä ja osallistavaa vuorovaikutusta oppimiseen, terapiaan ja leikkiin!

Kaikki pääsevät mukaan!

Magic Mirror™ -Taikaseinä auttaa kehittämään vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitoja luovan ja moniaistisen pelaamisen keinoin. Ohjelmisto mahdollistaa 1 - 6 pelaajan käyttää koko kehoaan vuorovaikutukseen pelissä. Optiona mahdollisuus käyttää ohjaamiseen myös katsetta, puhetta, kytkimiä, kosketusta, peliohjaimia sekä hiirtä ja näppäimistöä!

Jokaiselle löytyy siis oma esteetön tapa osallistua!

Keho on ohjaimesi!

Herätä huoneesi eloon ja heittäydy sisään esteettömän vurovaikutuksen ja kinesteettisen pelaamisen maailmaan!

MAHDOLLISUUDET

 

Taikaseinä tarjoaa valikoiman innostavia vuorovaikutustiloja, jotka auttavat tekemään järjestelmästä toimintakyvyltään kaikentasoisille käyttäjille soveltuvan.

01

Lisätty todellisuus

Näe itsesi Taikaseinän reaaliaikaisessa videokuvassa, joka näyttää sekä peilikuvasi että ympäristön jossa olet. Virtuaaliobjektit ja interaktiivinen sisältö ilmestyvät ympärillesi elävöittämään kokemusta. Vuorovaikuttamalla herätät ympäristösi eloon!

02

Virtuaalitausta

Virtuaalitausta on kuin green screen, ilman tarvetta fyysiselle taustakankaalle. Virtuaalitausta poistaa nimensä mukaan taustaympäristön ja sijoittaa käyttäjät virtuaaliseen toimintaympäristöön. Tämä loistava ominaisuus poistaa taustalla näkyvät häiriötekijät ja helpottaa käyttäjiä keskittymään itse sisältöön ja toimintaan.

03

Varjo

Heille, jotka eivät halua nähdä itseään videokuvassa, Varjo-tila auttaa vähentämään ahdistusta näyttämällä käyttäjän kehon peilikuvan sijaan tummana varjona. Varjo-tila poistaa myös todellisen taustanäkymän ja sijoittaa käyttäjät virtuaaliseen toimintaympäristöön.

04

Avatar

Valitse avatar ja ohjaa näytön hahmoja seuraten, kuinka hahmot heräävät eloon tekemiesi liikkeiden myötä. Tutustu uuteen kinesteetisen hauskanpidon maailmaan kolmiulotteisessa tilassa ja tutki ympäristöä, asentotuntoa ja kehitä kykyäsi tunnistaa kehon ja sen osien sijainti, suunta ja liike.

05

Ohjaajatila

Kun työskentelet ohjattavan kanssa, voit valita, että Taikaseinä seuraa vain yhtä käyttäjää. Tämä mahdollistaa sen, että hoitajat ja ohjaajat voivat olla tukemassa käyttäjää olematta itse vuorovaikutuksessa sisällön kanssa. Ainoastaan käyttäjä voi vuorovaikuttaa Taikaseinän sisältöön.

Miksi Taikaseinä?

Tue liikkumisen ja koordinaation kehitystä hauskan iteraktiivisen pelin keinoin

Jokainen vuorovaikuttaa

Taikaseinä on ainutlaatuinen järjestelmä, joka tukee kaikkia käyttäjän vuorovaikutustapoja katseohjauksesta kosketukseen, painikkeisiin, puheeseen ja peliohjaimiin. Taikaseinä antaa kaikkien osallistujien olla vuorovaikutuksessa tasavertaisin ehdoin.

Tue fysioterapiaa

Ota Taikaseinä osaksi fysioterapiaa! Sen avulla voit suunnitella esteettömiä interaktiivisia sisältöjä, joiden avulla osallistujat voivat harjoitella liikkeitä ja liikesarjoja palkitsevien ja motivoivien pelien avulla kehittyen huomaamattaan.

Hallitse ympäristöäsi

Hallitse pelissä olevien objektien kautta fyysisen ympäristön elementtejä, kuten valoja, tuulettimia ja monia muita. Ole vuorovaikutuksessa ja herätä ympäristösi eloon!

Opi

Taikaseinä tukee monenlaisia saatavilla olevia oppimissisältöjä ja tarjoaa yksilöllisiä oppimismahdollisuuksia, joissa sisältö voidaan optimoida yksilöllisesti käyttäjän tarpeiden mukaan.

Kommunikoi

Taikaseinä mahdollistaa uudenlaisen vuorovaikutteisen peliympäristön, jossa voit tuoda eri tekniikoilla kommunikovat käyttäjät yhteisen tekemisen pariin. Luo innostavia kommunikaatiosovelluksia ja saata ihmiset yhteen!

Tunne itsesi

Taikaseinällä heijastumme yksilöinä, joten se auttaa meitä kehittämään itsetuntemusta tutkimalla omia liikkeitämme ja ilmaisujamme. Tämä auttaa meitä tiedostamaan, että olemme itsenäisiä. Taikaseinä tarjoaa monia tapoja tutkimusmatkailla itseymmärryksessä ja itsen tuntemuksessa.

Varaa esittely!

Tarjoamme esittelyjä laitteesta verkossa. Ota yhteyttä niin sovitaan hyvä ajankohta Taikaseinän esittelylle!

Ominaisuudet

Taikaseinä tukee kaikentasoisten käyttäjien vuorovaikutustarpeita

100+ sovellusta

Taikaseinä sisältää laajan valikoiman hauskoja ja kiinnostavia sisältöjä, jotka on suunniteltu stimuloimaan ja edistämään osallistavaa vuorovaikutusta millä tahansa tuetulla käyttötavalla. Pelaa esimerkiksi liikkeellä, silmillä, kosketuksella, puheella ja kytkimillä.

Soittolistat & ajastukset

Luo soittolistoja ja anna Taikaseinän toistaa niitä asettamiesi aikataulujen mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että järjestelmä vaihtaa ajoitettuja sovelluksia automaattisesti ilman avustajaa. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen sairaaloissa ja odotustiloissa.

Suosikit

Aloitusnäytössä näkyvät kaikki suosikkisovelluksesi, joten voit käyttää niitä helposti ja nopeasti. Yksinkertaisesti vain merkitset sovelluksen tähdellä, jonka jälkeen se löytyy aloitusnäytöltä.

Kokoelmat

Ryhmittele sovellukset omiin mukautettuihin kokoelmiin ja helpota henkilökohtaisten suosikkien tai tiettyihin oppimis- ja terapiatilanteisiin suunniteltujen sovellusten hakemista.

Käyttötapavalikko

Taikaseinän sovelluksessa on hyödyllinen peliruudulla näkymätön käyttötapavalikko, jonka avulla kytkin- ja katseohjauksen asetuksia voidaan muuttaa pelien ollessa käynnissä. Tätä valikkoa voi ohjata myös puheella.

Ohjaus mobiililaitteella

Voit hallita kaikkia Taikaseinän ominaisuuksia kätevästi etänä Taikaseinä -ohjaussovelluksesta. Sovellus sisältää myös mahdollisuuden sammuttaa järjestelmä.

Sovelluseditori

Syvennä kiinnotusta yksilöllisten kokemusten kautta

Rajapinnat

Määritä katseohjaus, kytkimet, peliohjaimet, puhekomennot ja näppäimistötulot, jotta jokainen voi osallistua omalla tavallaan innostavaan pelikokemukseen.

Kehon vuorovaikutuspisteet

Aseta ohjauspisteet mille tahansa 25 käytettävissä olevasta kehonosasta ja anna käyttäjien olla vuorovaikutuksessa käyttämällä kehoaan ohjaimena.

Ääni ja kytkin -objektit

Kutsu objektikuvat näyttöön äänikomennoilla. Sano "koira" ja koiran kuva näkyy ruudulle. Tämä on hyödyllinen mahdollisuus esimerkiksi opeteltaessa yhdistämään symboleita ja sanoihin.

Peliobjektit

Lisää aktiviteetteihisi interaktiivisia kuvia sekä animoituja gif-kuvia ja ohjaa vuorovaikutuksellasi niitä muuntumaan helppokäyttöisen pelilogiikan avulla.

Objektiefektit

Pidä ihmiset sitoutuneina dynaamiseen audiovisuaaliseen sisältöön lisäämällä objektien vuorovaikutukseen upeita hiukkasefektejä, räjähdyksiä ja muuntumia.

Kameraefektit

Paranna aktiviteettiluomuksiasi yhdellä tai useammalla stimuloivalla koko näytön kameratehosteella, kuten veden väreilyllä tai jännityselokuva-suodattimella.

Taustat

Värit, kuvat, videot, maskit, livekamerakuvat tai YouTube-videot taustakuvana. Rakenna skenejä upealla grafiikalla.

Mediakirjasto

Mediakirjasto jossa on satoja upeita kuvia, videoita ja ääniä ja joita voit käyttää luodessasi uusia ympäristöjä leikkeihin ja oppimiseen. Sisältää Tobii Dynavoxin PCS-symbolit.

Tallenna HD-videona

Tallenna käyttäjän vuorovaikutus pelisisältöjen kanssa teräväpiirtovideona, josta voit nähdä käyttäjien vuorovaikutuksen pelin aikana. Seuraa kehittymistä ja peilaa oppimista edellisiin tuloksiin.

TEE ENEMMÄN

Vahvista taitoja ja kasvata potentiaalia tarjoamalla esteettömiä mahdollisuuksia kokea, kommunikoida ja pelata!

-

TAIKASEINÄ -SOVELLUS

Ohjaa Taikaseinää Android- tai Apple-laitteellasi ja käynnistä sovellukset ja toiminnot kätevästi, luo omia sovelluksiasi ja määritä soittolistoja ja aikatauluja etänä. Taikaseinä -sovellus tarjoaa täyden hallinnan järjestelmääsi, mukaan lukien laitteiston äänenvoimakkuuden säädön ja sammuttamisen.

Lataa sovellus järjestelmällesi nyt!

Analysointi

Taikaseinässä on kehittynyt sisäänrakennettu analysointityökalu, jonka avulla voit visualisoida ja tutkia käyttäjien liikeratojen, objektiosumien, puheohjauksen ja monen muun muuttujan vuorovaikutusta pelin aikana. Järjestelmä tunnistaa kuusi käyttäjää, katseen, hiiren, kytkimen ja puheohjauksen tapahtumat erillisinä analyyttisinä kerroksina, jotta koko ryhmän harjoitus voidaan analysoida.

Käyttäjäprofiilit

Kaikki Taikaseinä -sovelluksesta tallennetut istunnot tallennetaan käyttäjäprofiiliin, mikä helpottaa istuntojen tarkastelua Magic Analytics -näkymässä myöhemmin.

Lämpökartat ja kuvankaappaukset

Saadut tiedot voidaan visualisoida lämpökarttoina, jotka näyttävät vuorovaikutuksen alueet määriteltyinä värisymboleina. Voit viedä tulokset kuvankaappauksina ja videoina eteenpäin toisiin sovalluksiin.

Videon ja äänen nauhoitus

Taikaseinä tallentaa etukameran, pelin sisäisen videosisällön ja äänen sekä ulkoisen mikrofonin äänet, jotta kaikki kommunikaatio saadaan toistettua analysoinnissa.

Katsereitit ja objektit

Vuorovaikutustiedoissa näkyy objektialueittain käytetyt liikeradat ja katsereitit, jotka osoittavat selvästi vuorovaikutuksen sekä katseen tutkimat alueet.

Määritä kriteerit

Magic analytics antaa mahdollisuuden uudelleentulkita vuorovaikutustietoja eri kohdistusajoilla ja muokattavilla ryhmäalueilla.

Analysointitasot

Katseen ja kehon liikkeen lisäksi Taika-analytiikka tarjoaa myös kerrostettua tietoa kytkin-, ääni-, hiiri-, kosketus- ja peliohjaimen rajapinnoille.

LAITEVAIHTOEHDOT

SIIRRETTÄVÄ TAIKASEINÄ

Siirrettävä Taikaseinä on monipuolinen projektiojärjestelmä, jota voidaan helposti siirtää tilasta toiseen:

 • Kuvakoko perustuu etäisyyteen seinästä
 • Plug & Play!
 • 150+ sovellusta
 • Sovelluseditori
 • Heijasta seiniin ja pystysuoriin pintoihin
 • Kirkas, erotteleleva kuva
 • Herkkä liikkeenseurantajärjestelmä
 • Äänijärjestelmä

KIINTEÄSTI ASENNETTAVA TAIKASEINÄ

Kiinteä Taikaseinä on kätevä kiinteä asennusjärjestelmä, joka voidaan asentaa tyylikkästi monenlaisiin ympäristöihin: aistihuoneisiin, luokkahuoneisiin, kuntoutustiloihin, sairaaloihin, leikkipaikoille, kirjastoihin, yleisiin tiloihin jne...

 • Käynnistä ja pelaa!
 • 150+ sovellusta
 • Sovelluseditori
 • Heijasta seinälle tai valkokankaalle
 • Kirkas, erotteleva kuva
 • Herkkä liikkeenseurantajärjestelmä
 • Vankka kiinnitysjärjestelmä ja seinäasennuskaappi tietokoneelle

Kysymyksiä

Onko Taikaseinä helppokäyttöinen?

Kyllä! Taikaseinä on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja helppokäyttöiseksi. Voit hallita sitä tietokoneen näppäimistöllä sekä Android- ja iOS-mobiilisovelluksilla. Voit myös ajastaa Taikaseinään haluamiasi sisältöjä siten, että sisällöt vaihtuvat aikataulun mukaisesti.

Onko Taikaseinä muokattavissa sisältöjen osalta?

Taikaseinän mukana tulevalla appilla voit luoda omia interaktiivisia sisältöjä valmiiden sisältöjen rinnalle. Omissa sisällöissäsi voit monipuolisesti määrittää esimerkiksi oman hahmosi ja taustan, jolla hahmosi liikkuu. Lisäksi voit määritellä hahmollesi ohjauspisteitä, joihin Taikaseinä reagoi. Tästä syystä laitteisto soveltuu mainiosti esimerkiksi kuntoutuksen tueksi.

Tsekkaa myös meidän muut tuotteet