Herätä lattia eloon ja luo siitä osallistava peliympäristö jokaiselle

Osallistava Taikalattia

Magic Carpet ™ -Taikalattia on palkittu interaktiivinen projektiojärjestelmä, jolla voit heijastaa liikkeeseen reagoivat pelit ja aktiviteetit lattialle, pöydälle tai esimerkiksi pyörätuolin pöytälevylle. Taikalattia tarjoaa laajan valikoiman stimuloivia sisältöjä, jotka soveltuvat moniaistiseen tutkimiseen, leikkimiseen, oppimiseen, terapiaan ja rentoutumiseen.

Interaktiivinen

Lattia & pöytä

Esteetöntä iloa oppimiseen, kuntoutukseen ja aktivointiin

Luonnollinen käyttöliittymä

Taikalattia poistaa lukuisia muureja toimintakyvyltään vaihtelevantasoisten ryhmien yhteisen aktivoimisen tieltä. Se tarjoaa monin tavoin esteettömän ja saavutettavan vuorovaikutusalustan, joka pelien ja sovellusten kautta mahdollistaa hyvinkin erilaisille käyttäjille tasavertaisen kohtaamisen ja vuorovaikutuksen!

01

HERKKYYS

Pienimmätkin liikkeet heijastetulla kuva-alalla tuottavat audiovisuaalisen vasteen. Sisältö on siis suoraan vuorovaikutteinen käyttäjän kehollisen kommunikaation kanssa.

02

VUOROVAIKUTUS

Taikalattia antaa mahdollisuuden usealle käyttäjälle pelata ja oppia samanaikaisesti. Rinnalle voi liittää ylimääräisen näytön ja katseohjaimen, jolloin katseohjauksen käyttäjät voivat osallistua peleihin vertaisena lattialla liikkuvien kanssa.

03

DYNAMIIKKA

Taikalattian sovellukset tarjoavat dynaamisia fysiikkaominaisuuksia, joiden avulla liikkeet voivat olla vuorovaikutuksessa virtuaalikohteiden kanssa realistisella tavalla. Fysiikan ominaisuuksia voidaan mukauttaa siten, että pieniä liikkeitä voidaan vahvistaa laajemman audiovisuaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi.

04

STIMULAATIO

Taikalattia palvelee monenlaisia käyttäjiä sisällöillä, jotka on suunniteltu varhaiseen stimulointiin, tutkimiseen ja sitouttamiseen. Taikalattia tarjoaa kattavasti sovelluksia erilaisiin aistitarpeisiin - yksinkertaisista väritehosteista realistisiin kalalammikoihin, muistipeleihin ja moniin muihin innostaviin sisältöihin.

05

KINESTEETTISYYS

Osallistujat käyttävät raajojaan ja vartaloaan vuorovaikutukseen sisällön kanssa, mikä auttaa parantamaan kehotuntemusta heidän muuttaessa asentoa, suuntaa tai kurotellessa valittavien peliobjektien kanssa. Taikalattia on suunniteltu saamaan ihmiset liikkumaan ja tutustumaan ympäristöönsä turvallisella tavalla.

Miksi Taikalattia?

Yksilöllisten erityistarpeiden tukeminen on Taikalattian ensisijainen käyttötarkoitus

Kaikki pelaavat!

Taikalattia tarjoaa monipuolisen kokemuksen kaiken ikäisille ja tasoisille käyttäjille. Lisäksi voit käyttää sitä esimerkiksi katseohjauksella!

Monipuolinen

Taikalattian sisältöjen laajuus tekee siitä sopivan koulutukseen, terapiaan ja leikkiin. Erinomainen laite kouluille, sairaaloille, hoitolaitoksille, varhaiskasvatukseen ja monille muille!

Multisensorinen

Voit olla vuorovaikutuksessa erilaisten ärsykkeiden, kuvien ja äänien kanssa, jotka reagoivat kehosi liikkeisiin. Kehon lisäksi järjestelmä tunnistaa myös esineiden liikkeen kuva-alalla, joten voit hyödyntää vaikkapa harjaa tai palloa löytääksesi Taikalattiasta uusia käyttötapoja!

Esteetön kokonaisuus

Taikalattia muuttaa minkä tahansa pinnan kiehtovaksi interaktiiviseksi kokemukseksi. Heijasta kuva lattialle, pöydälle, sängylle tai vaikkapa pyörätuolin pöytälevylle ja herätä ympäristösi eloon!

Luovuus

Päästä luovuutesi valloilleen ja luo sinulle tärkeistä kuvista ja musiikista sisältöjä oppimiseen, terapiaan tai leikkiin!

Hygienia

Sairaaloissa ja muissa käyttöympäristöissä, joissa infektioriskien minimointi on välttämätöntä, Taikalattia on täydellinen osallistava ympäristö. Se auttaa ihmisiä viihtymään ja silti pitämään yhteiset tilat turvallisina ja puhtaina.

Kiinnostaisiko esittely?

Esittelemme Taikalattiaa yksilöllisesti verkon kautta. Ota yhteyttä niin sovitaan sopiva ajankohta Taikalattian esittelylle!

Ohjelmiston ominaisuudet

Ominaisuudet palvelevat erityistarpeita laajasti

500+ sovellusta

Taikalattian sovellusvalikoima sisältää yli 500 upeaa sovellusta, joita voit käyttää useilla eri käyttötavoilla yksin tai yhdessä.

Katseohjausvalmius

Taikalattia on yhteensopiva Tobii-katseohjauslaitteiden kanssa. Tämän ansiosta katseohjauksen käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa samanaikaisesti muiden käyttäjien kanssa.

Sovelluseditori

Helppokäyttöisen, sisäänrakennetun sovelluseditorin avulla voit tehdä omia upeita interaktiivisia sovelluksia muutamassa minuutissa!

35 sovelluspohjaa

35 erilaisen sovelluspohjan ansiosta voit tehdä helposti lisää omia sovelluksia omilla sisällöillä. Voit luoda omista kuvistasi esimerkiksi tietovisoja, muistipelejä, sumun takaa paljastuvia mysteerimaisemia ja paljon muuta!

Mediakirjasto

Taikalattiasta löydät upean mediakirjaston, jossa on yli 5000 lisenssivapaata mediasisältöä sovellustesi luomiseen.

Kokoelmat

Ryhmittele sovellukset omiin mukautettuihin kokoelmiin ja löydä henkilökohtaiset suosikit oppitunneille tai terapiaan nopeasti ja vaivattomasti.

Kategoriat

Taikalattian sovellukset on ryhmitelty eri kategorioihin, jotta käyttäjän on helppo löytää halutunlainen sovellus muiden sovellusten joukosta.

Soittolistat

Luo soittolistoja ja ajoita ne kätevästi niin, että järjestelmä voi käynnistää ja vaihtaa sovelluksia itsenäisesti.

Suosikit

Aloitusnäytöstä näet suosikkisovellukset, joten voit käyttää niitä nopeasti käyttämättä aikaa sovelluksen etsimiseen. Saat lisättyä sovelluksia Suosikkeihin yksinkertaisesti merkitsemällä ne tähdellä.

MAGIC CARPET™ CONTROL APP  MOBIILISOVELLUS

Magic Carpet ™ -Taikalattiaan on saatavilla Android- ja Apple-laitteille tarkoitettu mobiilisovellus, jonka avulla järjestelmän toimintoja voidaan hallinta langattomasti. Mobiilisovelluksella voit vaihtaa sovelluksia, suunnitella omia sovelluksia, rakentaa soittolistoja ja aikatauluja sekä valita sovelluksia suosikkilistallesi. Mobiilisovellus on helppokäyttöinen ja selkeä tapa ohjata Taikalattiaa visuaalisen ulkoasunsa ansiosta.

Lataa mobiilisovellus nyt!

LAITEVAIHTOEHDOT

SIIRRETTÄVÄ TAIKALATTIA

Siirrettävä Taikalattia on monipuolinen järjestelmä, joka voidaan siirtää helposti tilasta toiseen pyörien avulla tai jopa eri yksiköiden välillä sille suunnitellun kuljetuscasen avulla:

 • Skaalautuva kuvakoko: 1.2 - 3.8m
 • Helppokäyttöinen - plug and play!
 • 500+ sovellusta
 • 35 sovelluspohjaa
 • Heijasta lattialle, pöydälle tai vaikka pyörätuolin pöytälevylle
 • Kirkas, erotteleva kuva
 • Herkkä liikkeenseuranta
 • Saatavilla 5 eri värivaihtoehtoa - punainen, vihreä, sininen, keltainen ja pinkki!

KIINTEÄSTI ASENNETTAVA TAIKALATTIA

Kiinteä Taikalattia on kätevä järjestelmä, joka voidaan asentaa tyylikkäästi monenlaisiin ympäristöihin, aistihuoneisiin tai vaikkapa luokkatilaan:

 • Virta päälle ja pelaamaan!
 • 500+ sovellusta
 • 35 sovelluspohjaa
 • Heijasta lattialle, lattialle tai vaikka pyörätuolin pöytälevylle
 • Kirkas, erotteleva kuva
 • Herkkä liikkeenseuranta
 • Vankka kiinnitysratkaisu

Kysymyksiä

Voiko Taikalattian kuvan heijastaa pöydän pinnalle?

Kyllä voi. Kuvan voi heijastaa niin lattialle kuin pöydän pinnallekin.

Millaiselle alustalle kuva on paras heijastaa?

Taikalattian kuvan voit heijastaa periaatteessa millaiselle pinnalle tahansa, mutta parhaimman kokemuksen saat heijastamalla kuvan tasaiselle ja mahdollisimmman vaalealle pinnalle.

Soveltuuko Taikalattia esimerkiksi aulaan tai odotushuoneeseen?

Kyllä. Taikalattialle on ajastettavissa soittolistoja, joiden avulla Taikalattian sisällöt voidaan aikatauluttaa haluamallaan tavalla. Tämä mahdollistaa sen, että laite vaihtaa haluttuihin sisältöihin aikataulun mukaisesti eikä käynnissä olevaa sovellusta tarvitse käydä kenenkään vaihtamassa toiseen.

Voiko Taikalattiaa siirtää yksiköstä toiseen?

Kyllä! Mikäli teillä on käytössänne Liikuteltava Taikalattia, on sen siirtäminen mahdollista esimerkiksi yksiköstä toiseen. Taikalattiaan on saatavilla lisävarusteena sille räätälöity kuljetuslaatikko, jonka avulla siirtäminen on näppärää siinä olevien pyörien ansiosta. Kuljetuslaatikko on tukevarakenteinen ja siinä Taikalattian siirto on turvallista.

Tsekkaa myös meidän muut tuotteet